Help je medewerkers aan een persoonlijk energie-advies

Heb je weleens nagedacht over een duurzaam geschenk voor je medewerkers? Verras ze met een Thuisscan van Energie Zuinig Thuis. Hiermee geef je je collega’s snel en eenvoudig inzicht of hun woning klaar is om van het aardgas af te gaan. En welke verduurzamingsstappen zij kunnen zetten in hun woning: een all-electric of een hybride warmtepomp of eerst isoleren. Zonder dat er voor dat persoonlijke energie-advies iemand thuis hoeft langs te komen. Na het invullen van een korte online vragenlijst over hun woning en nadat ze toestemming hebben gegeven voor het uitlezen van de slimme meter, ontvangen je medewerkers binnen 5 werkdagen een uitgebreid advies in hun mailbox: de Thuisscan.

De Thuisscan, wat is het?

De Thuisscan is gebaseerd op het werkelijke energiegebruik van de bewoners. Deze informatie halen we uit de (historische) data uit de slimme meter. Wie heel energiezuinig is – of juist niet, ziet dat terug in het rapport. Met de Thuisscan krijg je ook concreet advies: ben jij al toe aan een warmtepomp? Of kun je beter eerst je woning isoleren?

Wanneer je eerst nog moet isoleren, geven we je tips over de stappen waar jij het meest bij gebaat bent. Is je woning klaar voor een warmtepomp, dan geeft de Thuisscan je inzicht in welk type: een hybride of all-electric. Ook weet je welk vermogen warmtepomp je nodig hebt, passend bij het comfortniveau dat je als bewoner nu ervaart. Daarnaast biedt de Thuisscan achtergrondinformatie over de verschillende typen warmtepompen. De Thuisscan bevat verder informatie voor de installateur, antwoord op veelgestelde vragen over warmtepompen en subsidiemogelijkheden. Als extra optie bieden we de aanvragers van de Thuisscan de mogelijkheid deel te nemen aan een online spreekuur over verduurzaming. Bovendien kun je als organisatie zelf het logo en een korte inleiding toevoegen aan de Thuisscan, waarin je je medewerkers bijvoorbeeld nog eens kunt uitleggen waarom verduurzamen zo belangrijk voor jullie organisatie is of waarom je de Thuisscan zo waardevol vindt.

Extra: online vragenuur

Heeft je werknemer vragen naar aanleiding van het ontvangen advies in de Thuisscan, of wil hij/zij graag meer weten over de verschillende verduurzamingsopties. Je kunt kosteloos een online inloop vragenuur aanbieden aan je medewerkers. Tijdens dit vragenuur in Teams beantwoordt een medewerker van Energie Zuinig Thuis vragen ten aanzien van de verduurzaming van je woning. Dit spreekuur wordt in overleg gepland. De uitnodiging hiervoor kun je toevoegen aan de inleiding van de Thuisscan.

Wat kost het?

Je betaalt € 1500 aan eenmalige opstartkosten. Daarnaast betaal je enkel voor de verstuurde Thuisscans. Dit is € 59,90 per Thuisscan, inclusief btw.
In
de pdf vind je alle informatie over de medewerkersactie nog eens op een rij. 

Meer weten of een offerte opvragen?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag de Thuisscan cadeau doen aan je werknemers? Neem contact op met Peter Wagener of Jasmin Hodzic van Energie Zuinig Thuis. Zij zorgen ervoor dat je binnen een week een offerte op maat ontvangt. Ook als je eerst meer wilt weten over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Peter of Jasmin.

Peter Wagener

06 51 335 966

peter.wagener@energiezuinigthuis.nl

Jasmin Hodzic

06 10 994 230

jasmin.hodzic@energiezuinigthuis.nl